Op zoek naar rijschool de haan rotterdam?

 
rijschool de haan rotterdam
Rijschool Haan Rijschool in Rotterdam Autorijschooltarieven.nl.
Vergelijk de kwaliteit van rijscholen en zoek de goedkoopste rijschool. Informatie over rijscholen. Tips om je rijbewijs te halen. Je bent hier: Home Rijscholen in Rotterdam Rijschool Haan. 010 412 40 20. 010 433 39 88. Neem contact op met Rijschool Haan.
Rijschool Haan.
Beoordeel deze rijschool. Ik ben eigenaar van deze rijschool Contactgegevens. Rijschool Haan Slaak 86 3061CZ Rotterdam Website: http//www.rijschoolhaan.nl: Tel: Toon telefoonnummer. 93, Auto-en motorrijschool Enroute. 85, Motorrijschool De Jong. 99, Avci Rijopleiding. 92, Verkeersschool De Zwaan. 10 JB Autorijschool. Reviews van Rijschool Haan.
Rijschool Haan Startpagina Facebook.
Boek jouw eerste proefles bij Rijschool Haan! Geplaatst door Rijschool Haan. Boek jouw eerste proefles bij Rijschool Haan! Je krijgt een gratis theorieset t.w.v. 35 bij je eerste rijles! 15 september 2017. Wil jij je eerste rijles bij de leukste rijschool van Rotterdam?
Rijschool Haan bij jou in de buurt leren rijden!
Wij hebben een overzicht gemaakt van A tot Z. Onbezorgd beginnen aan jouw eerste rijles bij Rijschool Haan. Volg je rij-opleiding in Zuid-Holland! Onze gecertificeerde rij-instructeurs vind je in de regio's' van Rotterdam, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker, Nootdorp, Nesselande, Zevenhuizen, Krimpen aan den IJssel, Zoetermeer, Barendrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Gouda en Rijswijk.
Haan Autorijschool Rijscholen Slaak 86, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Dat mag dan wel wat kosten, maar mensen die bij Haan lessen, slagen vrij direct. Nu ik nog. Ooit 1 autorijles bij deze rijschool gehad, wat een waardeloze instructrice. De mevrouw die mij hoorde les te geven vond het belangrijker om telefoongesprekken met haar vriendinnen te voeren, dan aandacht aan mij te besteden. En werd vervolgens nog boos ook omdat mijn voet daardoor onder de koppeling terecht kwam. Ik was gelokt met een aanbieding dat de eerste twee lessen gratis waren, maar toen ik de rest van mijn pakket afzegde door het gedrag van de bovengenoemde moest ik toch de eerste les afrekenen. Absoluut niet doen dus. Dit bedrijf is nog niet geclaimd door de eigenaar of vertegenwoordiger. Claim dit bedrijf om de statistieken te bekijken, berichten van potentiƫle klanten te ontvangen en te reageren op reviews. Details, Opent een popup Scoregegevens. Rijscholen Bewerken, Opent een popup Categorie bewerken. Schrijf een review Foto toevoegen Delen, Opent een popup. Opslaan, Opent een popup. Begin en eindpunt omwisselen Begin van. Begin van Begin en eindpunt omwisselen. Slaak 86, 3061 CZ Rotterdam.
Rijschool Haan Recensies Facebook.
ik ben bij rijschool Haan terecht gekomen, omdat ik eerder in 2011 voor het laatst al 5 x gezakt was in een schakel auto, na een aantal jaren gestopt te zijn wilde ik het toch weer proberen, maar nu in een automaat en kwam daarom bij Haan uit. Ik heb 1 proefles genomen en een pakket van 10 lessen, examen werd meteen na de proefles aangevraagd.

Contacteer ons