Spoedcursus Rijbewijs 

Je wilt heel graag je rijbewijs en het liefst ook snel. Dan ben je bij lesseninrotterdam.nl aan het goede adres! Je wacht al jaren op het moment dat je oud genoeg bent om aan je rijbewijs te beginnen. Wij helpen je graag bij het halen van je papiertje!

Voordelen van een Spoedcursus

  • Ongelofelijk Snel Je Rijbewijs
  • Hoger Slagingspercentage
  • Super Goedkoop!
  • Binnen 5 Dagen Afrijden

“Wij zijn heel relaxed, stress komt van bij ons in de auto niet voor, gezonde spanning natuurlijk wel.”

Nadat je bij ons een proefles hebt afgenomen of als je direct voor ons kiest dan kijken we welk pakket het beste bij jou aansluit. Je hebt dan natuurlijk altijd de optie om onze Spoedcursus te kiezen.

Begin alleen aan spoedcursus rijbewijs als...

We willen benadrukken dat een spoedcursus voor je rijbewijs best wel wat druk en spanning met zich mee kan brengen en dat daar goed over nagedacht moet worden. Wel moet je weten dat over het algemeen meer mensen in een keer slagen als ze een spoedcursus bij ons afnemen.

Gelukkig zijn er meer spannende Spoedcursussen

Wij helpen natuurlijk professioneel en standvastig zodat je het rijbewijs binnen 10 dagen in bezit hebt (of minder). Van de eerste les naar je praktijkexamen, waar we er vanuit gaan dat je in een keer je roze kaart haalt. Door onze intensieve, maar leuke en leerzame aanpak kan jij ook snel je rijbewijs halen. Hoe we dit doen leggen we hieronder stap voor stap uit.

Dit is Belangrijk bij een Spoedcursus

Een spoedcursus is top, echt super, ik zou het zeker ook hebben gedaan als ik wist hoe voordelig het is. Maar…(die voelde je vast al aankomen) Er zijn wel een aantal zaken waar je goed over na moet denken voordat je gaat beginnen.

Er gaan echt mensen op hun plaat doordat ze er niet goed over nadenken.

Het klinkt natuurlijk raar dat ik hier op dezelfde pagina waarin ik jullie kom vertellen hoe koel en goed onze spoedcursus wel niet is, ook tegelijkertijd zeg dat je er goed over na moet denken. Maar wij zijn hier voor jouw dus het is voor ons super belangrijk dat jij de juiste keuze maakt.

Is dit wel een Goed Idee?

Kijk een spoedcursus is niet alleen maar een uitdaging voor jou, maar ook voor ons. Wij gaan ervoor zorgen dat jij binnen tien dagen je rijbewijs hebt, natuurlijk bepaal jij hoe lang je erover gaat doen. Maar ons record is 5 dagen …

Dit betekend 4-6 uur per dag lessen, aantekeningen maken, thuis dingen herhalen etc… Je moet wel gemotiveerd zijn en het echt willen anders loop je het risico het niet te halen. We zien het helaas te vaak gebeuren, mensen die best een redelijk bedrag betalen en die dan zelf gaan afbellen waardoor het geen spoedcursus meer is.

Je had dan beter een normale opleiding kunnen doen, het had je veel geld gescheeld en vooral veel stress. En wij houden niet van stress, ook is het helemaal geen plek voor in de lesauto.

De eerste stap die je moet zetten is het halen van je theorie-examen. Dit lijkt makkelijker dan het is. Met alleen goed leren ben je er nog niet. Je moet op het onderdeel gevaarherkenning 13 van de 25 vragen goed hebben. Bij de verkeersregels en verkeersinzicht moet je er 35 van de 40 goed hebben.

Maak je geen zorgen! Ook met de theorie kunnen we je helpen.

Als je eenmaal je theorie hebt, dan begint het leuke gedeelte. We gaan al je rijlessen inplannen zodat je versneld je rijbewijs haalt. Dit is in 10 dagen tijd, hierin plannen we op een goede manier de lessen zodat je de stof snel in je op kunt nemen.

Hiervoor hebben we onze SuperSpeciale Spoedcursus, deze kost: €1697,- Je krijgt hiervoor: 30 rijlessen, 1 praktijkexamen en een “Eigen Verklaring Uittreksel”. Dit is ons aanbod voor een spoedcursus voor je rijbewijs. Je kunt hierbij je rijbewijs in 10 dagen halen. Het is belangrijk dat we als eerste een praktijkexamen plannen, want deze moeten wel beschikbaar zijn.

We helpen je altijd bij het behalen van je rijbewijs, het tempo dat bepaal je zelf. Daarom is deze snelcursus voor je rijbewijs geschikt voor de snelle leerlingen onder ons!

Na afloop van iedere les bespreken we hoe het is gegaan en kijken we welke stappen je nog moet nemen. Lig je goed op schema? Of moeten we voor een andere aanpak gaan? Dan kun je eraan denken dat we het aantal lessen omhoog schroeven of juist een extra dagje rust pakken. Dit voel jezelf het beste aan en natuurlijk komt onze jarenlange ervaring hierbij van pas.

Samen maken we een goede keuze tijdens deze spoedcursus voor je rijbewijs in Rotterdam. Je wilt natuurlijk versneld je rijbewijs halen en dat is geen enkel probleem. Stel dat je ondanks alle moeite niet in een keer slaagt.

Maak je geen zorgen als je niet in een keer slaagt, we gaan er dan samen met jou alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de volgende keer wel slaagt!

Dit is geen ramp, aangezien we zo snel mogelijk ergens anders een examen boeken. Dit kan ook eventueel buiten de stad zijn, als er maar plek is. Je wilt natuurlijk tijdens een snelcursus voor je rijbewijs, je papiertje zo snel mogelijk halen. Mocht dit niet in een keer lukken dan bekijken we wat handig is.

Heb je er dan nog behoefte aan om versneld je rijbewijs te halen, dan plannen we een nieuw traject in. Uiteraard proberen we zo spoedig mogelijk je herexamen te boeken. We gaan er van uit dat je versneld je rijbewijs haalt, maar mocht dat niet in een keer lukken, dan is het geen ramp.

We rijden geen rondjes bij een CBR om de weg te verkennen, maar zorgen ervoor dat jij overal in Nederland kunt rijden, van Zeeland tot Groningen

Share if you Dare...